Melounový sorbet
Osvěžující melounový sorbet připravíte pouze ze tří ingrediencí. Ideální letní dezert pro každého, kdo má rád sladké. Navíc do svého jídelníčku dostanete trochu ovoce navíc.
INGREDIENCE:
- 500 g dužiny melounu – nakrájené na kostky a zbavené semínek
- 100 g moučkového cukru
- šťáva z 1 limetky
POKYNY:
- Misku přístroje Cuisinart Iced Dessert Maker předem zmrazte na přibližně 12 hodin.
- Sestavte Cuisinart Iced Dessert Maker s lopatkou na čerstvé ovoce. Vložte mrazicí mísu do přístroje a zapněte ho.
- Přidejte všechny přísady a nechte přibližně 15 minut šlehat, dokud sorbet nezhoustne.
- Podávejte ihned nebo pro dosažení tužší konzistence přelijte do vzduchotěsné nádoby a zmrazte přibližně na 2 hodiny.